De 3 hipste feestkapsels

Gestyled met Philips haircare producten

Je outfit is alvast een showstopper maar we weten allemaal dat je kapsel het plaatje doet kloppen. Want het enige wat we deze feestdagen kunnen missen, is een bad hairday. Haarstyliste Julie van Chop Chop Belgium toont ons welke feestkapsels helemaal hip & happening zijn en hoe we die met de Philips haircare styling tools gemakkelijk thuis kunnen verwezenlijken.

"De belangrijkste haartrend van dit moment? Gezond en natuurlijk haar! Onze kapsels moeten eruit zien alsof we net uit bed komen en onze haarpunten geven we net dat tikkeltje extra aandacht zodat onze coupe er vooral vol én gezond uitziet." aldus Julie van Bladel, hairstyliste.

En juist voor die reden werden de Philips SenseIQ styling tools ontwikkeld. De ingebouwde Infrarood-sensoren meten in real-time de temperatuur van het haar en stemmen daarop de temperatuur van de luchtstroom af. Het biedt vrouwen daardoor een volledig gepersonaliseerde oplossing tijden het drogen en stylen. Want niet ieders haar heeft dezelfde instellingen en verzorging nodig. Dit zorgt er niet alleen voor dat de efficiëntie van de styling verbetert, deze tools staan ook garant voor glanzend en gezond haar, net dat waar we naar opzoek zijn!

 

1. Waves

Beach waves, straight out of bed-golven een kapsel dat al jaren in onze top 3 staat. En voor een goede reden! Waves doen de schakering in je haarkleur prachtig uitkomen, een balayage, babylights of fingerpainting blijven de meest populaire kappersvragen. Daarnaast staan golven bij iedere haarlengte, zowel kort als lang! ​

Benodigdheden: Philips MoistureProtect Autocurler, een salt spray, kam met brede tanden (of je vingers)
Tijd: 15-20 min (afhankelijk van de hoeveelheid haar)
Hoe? Verdeel je haar en spuit er voor het krullen salt spray in voor extra textuur. Krul rij per rij zodat je geen lokken vergeet. Door de bovenste paar cm van je haarlok niet mee te krullen, krijg je natuurlijkere waves. Daarnaast kies je voor een golvende look best voor de minst warme en minst lange instelling van de Philips MoistureProtect Autocurler. (hoe warmer en hoe langer de instelling, hoe glamoureuzer je krul). Laat je gekrulde lokken even afkoelen en borstel door met een kam met brede tanden of je vingers voor beachy waves.

Tip. Probeer je krullen eens te borstellen met een kam met haartjes, die zorgt voor mooie Hollywood-waves.

 

2. '90s haarspeld

De haarelastiek en scrunchies maken plaats voor grote en kleurrijke haarspelden. Deze retro trend is naast hip ook één van de gemakkelijkste looks uit het lijstje én bezorgt ons (in tegenstelling tot strakke haarrekkers) geen hoofdpijn!

Benodigdheden: Philips SenseIQ stijltang, een haarserum, grote haarspeld
Tijd: 5 min (indien haar al droog)
Hoe? Borstel je haar naar achteren en zorg dat je twee voorste lokken of bangs laat hangen. Twist je haar om en om en klem vast met een grote, kleurrijke haarspeld. Eerder fan van het iets strakkere kapsel (foto 3)? Draai het getwiste haar dan in een dotje en zet de haarspeld erover. Werk je bangs of voorste lokken af met de Philips SenseIQ stijltang en strijk ze glad tot langs je gezicht. Werk het geheel af met een druppeltje haarserum voor extra glans.

 

3. Curtain bangs & nineties brushing

De strakke pony laten we over aan Megan Fox, de curtain bangs zijn dan weer wel voor iedereen weggelegd. Daarnaast halen we opnieuw onze inspiratie uit de '90s voor een brushing die onze haarpunten naar binnen stylet.

  • Benodigheden: Philips SenseIQ haardroger (met stylingmondstuk), een haar mousse, haarrollers
    Tijd: 20 - 30 min
    Stappen: Kam na het wassen ja haar uit en kneed er wat haar mousse in. Verdeel je haar en föhn met de Philips SenseIQ haardroger iedere lok stijl naar beneden en draai de laatste 3 à 5 cm lichtjes naar binnen. Draai nadien je lok in een haarroller (naar binnen toe) en zet eventueel vast met een schuifspeldje. Je haarlokken op deze manier laten afkoelen, zorgt ervoor dat je coupe langer blijft. Wanneer je klaar bent met föhnen, haal je de haarrollers er voorzichtig uit en kam je door je haar voor een mooie glans.

Over de Philips stylingtools:

Philips MoistureProtect Autocurler: Deze automatische krultang heeft een langere krulstaaf waardoor je 2x zoveel haar tegelijk kan krullen. De MoistureProtect-technologie past de temperatuur aan om de glans te verbeteren en de natuurlijke vochtbalans van je haar te behouden.
PS. Dankzij de open tulpvorm komt je haar niet vastzitten! ​
Aanbevolen verkoopprijs: €149,99.


Philips SenseIQ haardroger: De innovatieve infraroodtechnologie controleert tijdens het drogen (en stylen) voortdurend de temperatuur van het haar, en niet van de luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat het beschermingsniveau volledig persoonlijk is en garandeert dat 90%1 van je natuurlijke vochtbalans wordt vastgehouden. ​
Aanbevolen verkoopprijs: €129,99.

Philips SenseIQ stijltang: De actieve digitale sensor van deze stijltang meet tot 20.000 keer per styling de temperatuur van het haar en past de temperatuur voortdurend aan om de natuurlijke vochtbalans te behouden. Het resultaat? Glazende, steile lokken! ​
Aanbevolen verkoopprijs: €129,99.

 

 

1 In Sense-IQ modus bij een droogsessie van 10 minuten

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum