De "festival is life" starter pack

Met de onmisbare Philips OneBlade

Het festivalseizoen staat voor de deur en de échte festivalganger maakt zijn borst alvast nat (lees: glad).

Party season (en de vele hemdjes) zijn geopend. De borstkassen staan te blinken en er valt vooral geen haartje te bespeuren. Toch kan de huid onder de oksels of de borst best gevoelig zijn. De juiste tool is daarom onmiskenbaar. De Philips OneBlade verzekert een gemakkelijke en comfortabele scheerbeurt voor zowel gezicht als lichaam. Het huidbeschermingssysteem klik je gemakkelijk vast en zorgt voor een extra laag bescherming op gevoelige gebieden van het lichaam.

Alle voordelen op een rijtje:

-Nat en droog gebruik.

-4 stoppelkammen voor diverse stijlen zoals een 5 'o clock shadow, een strak resultaat of stoppelbaard én 1 lichaamskam.

-Een dubbelzijdig mesje waarmee je strakke lijnen in alle richtingen kan creëren.

-Elk mesje gaat 4 maanden mee.

-Batterijleven van 60 min (= een gemiddelde Armin van Buuren-set op Tomorrowland).

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum