Een inspiratie black-out voor je kerstgeschenken?

Philips bezorgt je alvast een aantal originele geschenkideetjes voor op jouw wishlist

Laat die sneeuwvlokjes, ouderwetse kerstliedjes en prachtige feestkapsels maar komen. Nog geen idee wat je dit jaar weer op je verlanglijstje moet zetten? Bij Philips zijn we alvast klaar voor de kerstperiode en hebben we onze keuze al gemaakt! Een mix en match als antwoord op ieders wishlist. Met deze cadeaus wordt Kerstmis dit jaar éxtra magisch!

Wat dacht je van een Philips Sonicare 9900 Prestige elektrische tandenborstel? Voor je moeder, schoonpapa of beste vriendin? Een mooi cadeau in een stijlvolle champagne of midnight blue kleur. De Sonicare 9900 Prestige met SenseIQ-technologie combineert sonische technologie met intelligentie. Deze slimme tandenborstel voelt perfect aan welke verzorging jouw mond nodig heeft en past zich met gepersonaliseerde functies aan voor een complete verzorging, elke keer weer.

De Slimme Babyfoon van Philips, het perfecte cadeau voor alle ouders in spé. Met de Philips Avent Baby Monitor+-app kan je overal waar je wifi of mobiel internet hebt je kleintje in de gaten houden en op z'n gemak stellen. Perfecte gemoedsrust voor papa’s én mama’s waar ze ook zijn! En de baby die geniet ondertussen met volle teugen van een kalmerend nachtlampje en rustgevende slaapliedjes.

 

Klaar voor je skireis? Hopelijk je Philips OneBlade niet vergeten in te pakken. Met de Philips OneBlade Face & Body trim, scheer of style je gezichts- of lichaamshaar van elke lengte waar je ook maar bent. Bijkomend voordeel: je hoeft één apparaat mee te nemen in je koffer.

Je hebt je helemaal opgetut voor de feestdagen en staat te popelen om te dansen tot in de vroege uurtjes in je favoriete jurkje. Wedden dat jouw vriendinnen stik jaloers zijn op jouw party proof dansbenen. Jouw geheim? De Philips Lumea IPL series 9000. Met jouw Philips Lumea IPL ontharingsapparaat met SenseIQ behaal je thuis dezelfde resultaten als bij de schoonheidsspecialist. ​ En dankzij de SmartSkin-sensor detecteert dit toestel je huidskleur en bepaalt hij zelf de meest comfortabele lichtinstelling voor je IPL-ontharing thuis. Het resultaat: zijdezachte benen, waarmee je zelfverzekerd de dansvloer opgaat!

 

Ben je het beu om je vader ieder jaar opnieuw te 'verrassen' met een paar sokken? Kies dit jaar gewoon voor de Philips Shaver series 9000. Dit slimme scheerapparaat met AI biedt geweldig comfort voor de huid. Je vader krijgt een melding als hij te hard drukt — en toch voelt zijn huid super glad aan. Een slim gadget voor hem én voor jou want wedden dat je hem nu nog liever knuffelt?

 

Met de Philips Sleep & Wake up light ga je iedere dag ontspannen slapen en sta je uitgerust op, ook tijdens de donkere wintermaanden. ​ 's Morgens verandert het licht in je kamer van zacht ochtendrood in oranje om uiteindelijk je hele kamer met heldergeel licht te vullen. Terwijl een van de acht natuurlijke wekgeluiden (bosvogels, Boeddha, yoga, golven, Nepalese klankschalen,...) er ondertussen langzaam maar zeker voor zorgt dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag. 's Avonds volg je met je ademhaling een van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes en droom je heerlijk rustig weg… Je geeft dus veel meer dan een simpel cadeautje, je geeft een magisch wake-up & inslaapmoment. 

 

Geef toe, deze cadeautjes wil jij toch ook graag onder de kerstboom?


Mireen van Limpt

PR & Influencer Manager Personal Health, Philips Personal Health

Charlotte van Bladel & Ann Ramaekers

PR manager, oSérieux!

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum