Geen compromis meer met de nieuwe Philips S9000 Prestige – Scheert ultiem glad én is zacht voor de huid

Brussel – Philips introduceert een gloednieuw scheerapparaat, de S9000 Prestige, voor de moderne man die een super glad scheerresultaat wenst, zonder aan comfort te moeten inboeten – voor de moderne man die doet wat moet om zijn look te personaliseren. Elke functionaliteit van de Philips S9000 Prestige biedt een oplossing voor een scheerbeurt zonder compromis: het apparaat scheert de haartjes van even dichtbij als een scheermesje* én is tegelijk zacht voor de huid.

“Philips gaat ervan uit dat er altijd een manier is om het leven beter te maken en we willen mannen helpen om dat dag na dag te ervaren", aldus John Smith, Business Leader Philips Male Grooming. “Als marktleider in elektrische scheerapparaten, zijn we verheugd deze baanbrekende innovatie uit te brengen en mannen de perfecte tool voor het perfecte scheerresultaat aan te reiken – een precieze scheerbeurt van dichtbij, in alle zachtheid en comfort.”

Ultieme gladheid

Om zo glad mogelijk te scheren, werd aan de mesjes van de Philips S9000 Prestige een nieuw ontwerp gegeven, met bredere gleuven en een open snij-inrichting. Elk mesje is versterkt met NanoTech-precisie voor extrastevige, scherpe randen. De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van het gezicht van heel dichtbij en pakt zelfs de moeilijkste haartjes op. Omdat ruwe baarden variaties kunnen vertonen, controleert de BeardAdapt-sensor 15 keer per seconde de haardikte om het vermogen af te stellen op de verschillende diktes, voor een perfect resultaat. Deze technologie maakt dat de Philips S9000 Prestige steeds een optimale efficiëntie biedt en zelfs een baard van 7 dagen moeiteloos gladscheert.

Ultiem comfort

De nieuwe Philips S9000 Prestige biedt mannen niet alleen een ultiem glad scheerresultaat, maar ziet ook nog eens toe op hun comfort, dag na dag. Voor een gepersonaliseerde scheerbeurt kunnen ze kiezen uit drie comfortstanden om de scheersnelheid aan hun voorkeuren en scheerstijl aan te passen. De prachtige, innovatieve SkinComfort-ringen met antiwrijvingscoating laten het scheerapparaat soepel over de huid glijden, om ongewenste roodheden of verbrandingen, wondjes en sneetjes te voorkomen.

De Philips S9000 Prestige is niet alleen elegant en modern, maar ook even performant als mooi. Het Philips designteam is erin geslaagd een tijdloze en elegante look te ontwerpen die esthetisch gezien helemaal overeenkomt met de idealen van de moderne man. Het robuuste en innovatieve silhouet wordt nog eens verfraaid door een geraffineerd motief en een verchroomde afwerking van hoge kwaliteit.

Bij de Philips S9000 Prestige wordt een stijlvol Qi-oplaadpad geleverd, om het scheerapparaat moeiteloos in precies drie uur volledig op te laden Het is geschikt voor andere Qi-compatibele apparaten. Je kan er dus ook een smartphone mee opladen De Philips S9000 Prestige kan zich ook makkelijk omvormen tot een baardstyler, een precisietrimmer of een reinigingsborsteltje, dankzij het SmartClick-precisieopzetstuk. Het voltstaat het gewenste accessoire op de handgreep vast te klikken. Alle accessoires, inclusief de Qi-laadpad, kunnen veilig in het hoesje van hoogstaande kwaliteit worden opgeborgen.

Belangrijkste kenmerken

  • Nieuwe NanoTech-precisiemesjes
  • SkinComfort-ringen om soepel over de huid te glijden
  • BeardAdapt-sensor
  • Drie comfortstanden: gevoelig, normaal en snel
  • Autonomie van 60 minuten
  • Geleverd met een hoesje van hoogstaande kwaliteit, een baardstyler, een baardtrimmer en een reinigingsborsteltje
  • Qi-oplaadpad voor scheerapparaat en smartphone
  • Flexibele, 360° graden draaiende kop

Aanbevolen verkoopprijs: 299,99 EUR-399,99 EUR, vanaf nu beschikbaar bij de elektrozaak en online.

* 756 beoordelingen door 8 barbiers bij 105 klanten, in Duitsland

Sabrina Heymans

Public Relations Personal Health, Philips

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum