Grooming tips voor Wereld Baarddag

door Philips OneBlade

Zaterdag 3 september wordt wereldwijd de Wereld Baarddag gevierd. Philips OneBlade daagt iedereen uit die dag extra te pronken met hun baard. En dankzij deze gemakkelijke grooming tips ziet deze er niet enkel op 3 september fresh uit maar het hele jaar lang!

1)Keep it clean

Was je baard dagelijks om vuil te verwijderen en jeuk te helpen voorkomen. Gebruik ​ speciale producten voor gezichtshaar of een milde shampoo en conditioner. Je hebt niet veel nodig, zorg er voornamelijk voor dat je de haartjes goed uitspoelt met water.

2)Kies een tool die bij je past

Houd je van technische snufjes of ben je regelmatig on the go? Scheer je het liefst nat of droog? Belangrijke vragen om jezelf te stellen bij het aanschaffen van je tool. Philips OneBlade is dankzij het compacte formaat en de oplaadbare batterij (acht uur opladen = 45 minuten constant styling) misschien wel de perfecte scheerpartner? Je kan het toestel nat en droog gebruiken en dankzij het dubbel beschermingssysteem van het mesje is het ook lief voor een gevoelige huid.

3)Gebruik een kam

Kam je gezichtshaar voorzichtig met een (houten) baardkam van goede kwaliteit in de richting waarin je haar groeit, elke dag én voor het trimmen of scheren. Het helpt niet enkel om eventuele knopen, voedselresten en ander vuil te verwijderen maar verbetert ook de kwaliteit van je scheerbeurt.


Baardtrends

Gespot door ENFNTS TERRIBLES:

Over Philips OneBlade: 

De Philips OneBlade verzekert een gemakkelijke en comfortabele scheerbeurt voor zowel gezicht als lichaam. Het huidbeschermingssysteem klik je gemakkelijk vast en zorgt voor een extra laag bescherming op gevoelige gebieden van het lichaam.

Alle voordelen op een rijtje:

-Nat en droog gebruik.

-4 stoppelkammen voor diverse stijlen zoals een 5 'o clock shadow, een strak resultaat of stoppelbaard én 1 lichaamskam.

-Een dubbelzijdig mesje (met beschermingslaag) waarmee je strakke lijnen in alle richtingen kan creëren.

-Elk mesje gaat 4 maanden mee.

-Batterijleven van 60 min. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum