Mannen: join the Philips force en scheer je glad met legendarische Star Wars-iconen Premium technologie voor een krachtige en comfortabele scheerbeurt

 

Vijf elektrische limited edition Star Wars™ scheerapparaten met uniek Star Wars design voor nat en droog scheren

Geavanceerde V-Track PRO-technologie voor een krachtige, comfortabele scheerbeurt

 

Brussel – Philips introduceert een reeks iconische scheerapparaten geïnspireerd op Star Wars naar aanleiding van de nieuwe film Star Wars: The Last Jedi, vanaf 13 december te zien in de Belgische bioscopen. De limited editions maken onderdeel uit van een internationale samenwerking tussen The Walt Disney Company en Philips. Deze collectie is een unieke combinatie van cutting-edge technologie en nog nooit eerder vertoonde designs, gebaseerd op karakters uit de film.

 

Choose your side: ‘The Dark Side’ of ‘The Light Side’

Het scheerapparaat dat The Light Side symboliseert (SW7700) is ideaal voor de gevoelige huid. Dankzij de V-track Precision PRO-mesjes scheer je perfect glad zonder trekkend gevoel. Zelfs bij stoppels van drie dagen. De flexibele scheerhoofden – met vijf draairichtingen – volgen met gemak de contouren van het gezicht en de hals, waardoor de huid minimaal wordt belast. Huidirritatie behoort tot het verleden dankzij de speciaal ontworpen wrijvingsarme SkinGlide-ringen.

Het is verleidelijk om de weg naar The Dark Side ( SW9700) in te slaan... Je creëert je ultieme scheerresultaat eenvoudig met de drie verschillende scheerstanden: gevoelig, normaal of snel. Ook dit apparaat is voorzien van V-track Precision PRO-mesjes en bevat 72 zelfslijpende mesjes voor 151.000 trims per minuut. Geen enkel haartje blijft overeind, ongeacht lengte of groeirichting. De scheerhoofden bewegen in acht draairichtingen waardoor je 20% meer haar scheert met elke beweging, voor een ultra glad resultaat.

 

Last but not least: test de kracht van Poe Dameron’s X-wing fighter, R2-D2 en BB-8

Het X-wing fighter scheerapparaat (SW6700) met V-Track precision PRO en ContourDetect-scheerhoofden is uitermate geschikt voor iedereen met zware baardgroei dankzij 20% extra vermogen in de Turbo+-modus. Het rode X-wing symbool knippert tijdens gebruik.

De laatste twee scheerapparaten uit de serie zijn de SW3700 en SW5700, dé publieksfavoriet BB-8. Beiden bevatten het Philips ComfortCut-messysteem voor een comfortabele (droge) scheerbeurt. Daarbij hebben de scheerhoofden een afgerond profiel dat je beschermt tegen scheerwondjes.

 

Prijzen en beschikbaarheid

De Star Wars scheerapparaten van Philips zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en worden geleverd met een SmartClick-precisietrimmer (met uitzondering van de SW3700, die een uitklaptrimmer heeft). Klik hier voor meer informatie over deze limited edition Star Wars serie.

 

Aanbevolen verkoopprijzen:

Star Wars Shaver 3000 SW3700/07 €74,99

Star Wars Shaver 5000 SW5700/07 €99,99

Star Wars Shaver 6000 SW6700/14 €149,99

Star Wars Shaver 7000 SW7700/67 €209,99

Star Wars Shaver 9000 SW9700/67 €259,99

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Philips Belgium - Sabrina Heymans - PR Manager Personal Health

Tel.: +32 (0)471 83 88 18

E-mail: sabrina_heymans@philips.com 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum