Ontdek met Philips 'The Wonder of You'!

Lichaam en geest verweven als een briljant systeem, dat is 'The Wonder of You'. En de sleutel tot een gelukkig leven: goed voor jezelf en je gezondheid zorgen en genieten van mooie momenten met je geliefden. Philips helpt je graag om je goed in je vel te voelen en zo voor je welzijn te zorgen. Met slimme apparaten die met de allernieuwste technologieën persoonlijke verzorging bieden, helemaal op jouw maat. Want iedereen is uniek!

Goed nieuws voor je welzijn

Dankzij slimme toestellen en handige apps die je bijvoorbeeld toelaten - helemaal op jouw maat – je tandenpoetsschema bij te sturen of gemakkelijk nieuwe baardlooks uit te proberen, krijg je nog meer controle over je eigen gezondheidsroutines en dagelijkse verzorging. En dat maakt het een pak eenvoudiger om voor jezelf en je dierbaren te zorgen.

Daarom zet Philips jarenlange expertise graag in, om via artificiële intelligentie (AI) en digitalisering, jouw dagelijkse rituelen helemaal op punt te stellen. Voor een sterkere jij, gezonder en barstend van het zelfvertrouwen. Want een lichaam en geest in balans: dat is het geheim van 'The Wonder of You'! ​

1.Oral health care

Het is geen geheim: een goede mondverzorging is belangrijk voor je algehele gezondheid. De Sonicare 9900 Prestige elektrische tandenborstel van Philips helpt je daarom jouw poetsroutine tot de perfectie uit te voeren. Zo volgt de SenseIQ-technologie op basis van AI automatisch je poetstechniek op. Duw je te hard op je borstel? Dan past jouw toestel zichzelf automatisch aan. Of sla je een kies over? Dan krijg je een waarschuwing via de Philips Sonicare-app. Uiteraard krijg je daarbovenop ook nog advies en tips over tanden poetsen.

2.OneBlade

Tijdens je eerste scheerbeurt kan je wel wat tips gebruiken. En daarbij helpt uiteraard een handig apparaat, dat uitblinkt in technologie en innovatie, om je zelfvertrouwen op te krikken. De Philips OneBlade is een handige scheertool speciaal ontworpen om je gezicht of lichaam te scheren, stylen en trimmen, ongeacht de haarlengte. De laatste lancering, de innovatieve 360 Blade, maakt stijlen nu nóg eenvoudiger: de 360 Blade beweegt namelijk in alle richtingen, waardoor je met minder bewegingen moeiteloos de moeilijkste gebieden bereikt. Bovendien beweegt het OneBlade-mesje met dubbel beschermingssysteem (gladde coating en afgeronde uiteinden) ook nog eens 200 keer per seconde. Zo creëer je jouw eigen stijl makkelijk en snel!

Wist je trouwens dat uit een recent onderzoek blijkt dat 69% van de Belgische mannen kiest voor producten & tools die zacht zijn voor de huid?

3. IPL

De Philips Lumea IPL (Intense Pulsed Light) is afgeleid van professionele IPL-technologie en werkt ook met lichtflitsen. Het werd ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor veilig thuisgebruik. De Intense Pulsed Light (IPL) technologie met milde lichtimpulsen brengt de haarzakjes in rust, waardoor de haartjes op natuurlijke wijze uitvallen en niet meer terug groeien. Je kan trouwens heel makkelijk aan de slag, dankzij de verschillende intelligente hulpstukken die speciaal zijn ontworpen om de rondingen van je lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels te volgen. Daarbovenop kan je rekenen op een persoonlijke ontharingsbehandeling. Zo kan je dankzij de SenseIQ-technologie met SmartSkin-sensor gemakkelijk de meest comfortabele lichtinstelling vinden voor jouw huidtint en helpt de Lumea IPL-coaching app je met het plannen en vasthouden van je behandelschema. Snoerloos bovendien voor extra gemak.

4.Shaving

De Philips Series 9000, het meest geavanceerde scheerapparaat van Philips tot nu toe, zorgt voor perfectie bij elke scheerbeweging. Door de SkinIQ-technologie is dit slimme apparaat volledig afgestemd op jouw unieke huid- en haartype. Zo detecteert de Pressure Guard-sensor hoeveel druk je uitoefent tijdens het scheren. De innovatieve lichtring laat precies zien of je te veel of te weinig druk zet, zodat de kans op huidirritatie vermindert. Daarnaast monitoren de Motion Control-sensoren al jouw scheerbewegingen en wanneer je het scheerapparaat gebruikt in combinatie met de Philips GroomTribe-app, ontvang je realtime advies tijdens het scheren, zodat je optimale resultaten kunt behalen.

5.Philips Avent

Hoewel er iedere dag zo’n 220.000 baby’s geboren worden, is ieder kindje altijd een miraculeus wonder! Het ouderschap is en blijft voor eenieder een unieke ervaring. Net daarom hebben ouders én baby gepersonaliseerde zorg nodig. Met persoonlijke, betrouwbare en intuïtieve oplossingen biedt Philips ouders ondersteuning in hun zoektocht naar wat het beste werkt voor hen en hun baby.

Meer dan 10 jaar onderzoek resulteert in een nieuwe manier van kolven. Met de perfecte combinatie van zuigkracht en tepelstimulatie, geïnspireerd op de golvende beweging die baby's met hun tong maken om te drinken. Hierdoor zorgt de elektrische borstkolf van Philips Avent voor een optimale melkstroom en verloopt kolven makkelijk, zacht én snel. Het geheim voor een comfortabele en discrete borstvoedingservaring die lang vol te houden is.

Dankzij de Philips Avent Connected Beeldbabyfoonhoud je jouw baby veilig en gemakkelijk in de gaten. Met het Secure Connect-systeem blijf je overal in huis veilig verbonden met je kleintje en met de Baby Monitor+-app blijf je via je telefoon ook buitenshuis verbonden. De 'true talk back'-terugspreekfunctie zorgt ervoor dat jij en je kleintje elkaar met één druk op de knop kunnen horen zingen, praten en lachen zonder onderbrekingen.

Om je baby met de beste zorgen te omringen, biedt Philips ook steun via de apps Pregnancy+ en Baby+. Je vindt er gratis advies van experten om je te begeleiden bij de ontwikkeling en mijlpalen tijdens de eerste 1000 dagen. Met o.a. ontwikkelingsgidsen, borstvoedingsvideo's en leeftijdsgebonden activiteiten voor je baby.

6. Hair care

Geef toe, op een 'good hair day' kan je de wereld toch beter aan? Philips weet dat een verzorgd kapsel een excellente manier is om jezelf uit te drukken. Vandaar het belang van innovaties die het drogen en stylen van je haren makkelijker maken, en tegelijkertijd je lokken gezond houden. De vooruitstrevende SenseIQ-technologie zorgt ervoor dat je een ware gepersonaliseerde föhnervaring krijgt en houdt voor jou zelfs in real time de temperatuur bij van je haren en past dan continue de temperatuur van de Philips Prestige haardroger of de Philips Prestige stijltang aan om zo te voorkomen dat je haren beschadigd geraken.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum