Philips breidt portfolio met consumentgerichte digitale gezondheidsoplossingen uit bij CES 2020

Nieuwe data gedreven, gepersonaliseerde connected care oplossingen voor slaap, mondverzorging en Mother & Child Care geven consumenten de voordelen van evidence-based oplossingen, advies van experts en eenvoudige toegang tot altijd professionele hulp.

Las Vegas, Nevada en Amsterdam, Nederland – Tijdens CES 2020 (stand #43708, van 7-10 januari, Las Vegas, NV) kondigt Philips een uitbreiding van gepersonaliseerde consumenten gezondheidsoplossingen aan. Philips richt zich op de individuele behoeften van mensen en stelt hen in staat om gezondere keuzes te maken, mede dankzij de uitbreiding van de samenwerking met Delta Dental of California voor mondverzorging, de introductie van de Baby+ app voor Mother & Child Care en de SmartSleep-suite van slaapoplossingen. 

Door slimme apparaten, softwaretoepassingen en diensten te integreren met cloud based kunstmatige intelligentie levert Philips evidence-based persoonlijke gezondheidsoplossingen die zich aanpassen aan de doelen, voorkeuren en gedragingen van de gebruiker.

Roy Jakobs - Chief Business Leader Personal Health bij Philips

Lees het volledige PB hier:

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum