Philips verovert het mannenlichaam met de nieuwe OneBlade Face + Body

 

Brussel, België – Philips kondigt de nieuwste revolutie in mannenverzorging aan: Philips OneBlade Face+ Body. Deze nieuwe elektrische scheertechnologie voor het gezicht en lichaam is ontworpen om te scheren, stylen en trimmen, ongeacht de haarlengte. Het dubbele beschermingssysteem maakt het scheren gemakkelijker en comfortabeler. De unieke scheertechnologie met een snel bewegende mesje zorgt voor een effectieve scheerbeurt, zelfs bij langere haren.

“Wij hebben de Philips OneBlade Face+Body ontwikkeld op basis van wat onze mannelijke consumenten ons vertelden” zegt Joost Oosterveld, Marketing Manager Philips OneBlade. “70% van de millennials scheren hun lichaamen doen dit in verschillende stappen en met verschillende hulpmiddelen. Uit eigen onderzoek bleek dat een op twee mannen die momenteel al een OneBlade hebben, hun OneBlade ook op hun lichaam gebruiken. Daarom hebben we een all-in-one tool ontworpen waarmee je ook veilig lichaamshaar kan trimmen en scheren.”

 

Philips OneBlade Face+Body is speciaal ontworpen voor de mannenhuid. Het dubbele beschermingssysteem (de SkinGuard), een glijcoating in combinatie met afgeronde uiteinden, maakt het scheren op de huid gemakkelijker. Bovendien is de Philips OneBlade Face+Body uitgerust met een snel bewegend mesje (200 maal per seconde). Deze unieke combinatie geeft een efficiënt scheerresultaat en een comfortabel gevoel, zelfs bij het scheren van langere haren.

Voor mannen die al een Philips OneBlade hebben maar die ook graag hun lichaam willen scheren, is er nu een OneBlade lichaamsset. Dit vervangingsset bevat een mesje voor het lichaam met een opklikbaar huidbeschermingssysteem en een kammetje van 3mm voor lichaamshaar.

 


 

Voor meer informatie, contacteer:

Philips

Sabrina Heymans

Public Relations Personal Health

Tel: +32 471 83 88 18

E-mail: sabrina_heymans@philips.com

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum