Prachtig glanzend én gezond haar dankzij de revolutionaire MoistureProtect-technologie van Philips

Brussel, België – Philips voegt de revolutionaire MoistureProtect-technologie toe aan haar automatische krultang en verbreedt daarmee zijn gamma dat bijdraagt aan gezond haar. De MoistureProtect-technologie beschermt het haar tijdens het stijlen en houdt de vochtbalans in stand zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat.

Een perfect verzorgd kapsel, iedere dag opnieuw, kan een ware uitdaging zijn voor de drukbezette vrouw. Het haar drogen en stijlen is een tijdrovende bezigheid en daarom zijn vrouwen op zoek naar intuïtieve, eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen die ze gemakkelijk in hun dagelijkse routines kunnen inpassen. Elk product in het Philips MoistureProtect-haarverzorgingsassortiment bevat de innovatieve MoistureProtect-technologie die de temperatuur tijdens het droogproces actief meet, waarbij de warmte wordt aangepast om schade te verminderen. Het resultaat? Gezonde en glanzende haarlokken.

StyleCare Prestige MoistureProtect-krultang
StyleCare Prestige MoistureProtect-krultang

Het MoistureProtect gamma bestaat uit:

De nieuwe Philips StyleCare Prestige MoistureProtect-krultang

Het ideale toestel voor vrouwen om gemakkelijk en met respect voor de gezondheid van het haar, de mooiste krullen te krijgen. Glamoureuze krullen of beach waves iedere dag opnieuw.

De Philips DryCare Prestige MoistureProtect-haardroger

De temperatuur van het haar wordt actief gemeten met de slimme infrarode Philips MoistureProtect Sensor die de temperatuur automatisch vermindert zodra het haar te warm wordt. De opzetbare massageborstel stimuleert de natuurlijke stroom van voedingstoffen naar het haar en ontspant de hoofdhuid.

De Philips MoistureProtect-stijltang

De MoistureProtect-sensor controleert de warmte van het haar tot 30 keer per seconde en past de temperatuur voortdurend aan om vochtverlies te voorkomen. De geavanceerde keramische zwevende platen zorgen voor een snellere warmteoverdracht en een supersteil resultaat. Ideaal voor vrouwen die houden van een gezonde, gladde haarstijl.

Het Philips MoistureProtect gamma is beschikbaar vanaf mei via de Philips webshop en bol.com, aan de aanbevolen verkoopprijzen:

· ​ ​ ​ ​ ​ ​ Philips StyleCare Prestige MoistureProtect-krultang: 139,99 EUR

· ​ ​ ​ ​ ​ ​ Philips DryCare Prestige MoistureProtect-haardroger: 84,99 EUR

· ​ ​ ​ ​ ​ ​ Philips MoistureProtect stijltang: 94,99 EUR

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum