Spotted: Facial hair zoals deze iconen

5 'o clock shadow, 3 day beards, boxed & Garibaldi baarden en staches ​ zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Wat de trendvoorspellingen voor 2023 ons voornamelijk tonen? Gezichtshaar is nooit out of style en experimenteren met je looks wordt alleen maar aangemoedigd. En dankzij Philips OneBlade 360 wordt dat experimenteren een fluitje van een cent. Je kan er namelijk mee scheren, trimmen én stylen. De innovatieve 360 Blade volgt de contouren van je gezicht en dankzij het supersnelle en dubbelzijdige mesje scheer je in iedere willekeurige richting, no hussle. Toch op zoek naar inspiratie? Wij spotten de meest iconische looks van het moment:

De 3 day beard van onze all-time crush en pop-icoon Harry Styles. ​

Philips OneBlade tip: Wacht na je clean shave zo'n 72 uur voor de perfecte 3 day beard. Vervaag de randen met het dubbelzijdige mesje van OneBlade.

De Garibaldi baard van de meest modieuze NBA speler James Harden

Philips OneBlade tip: Verzorg je baard (en huid!) goed om je baardgroei te stimuleren. Werk de baardlijn en de snor strak af met het dubbelzijdige mesje dat 360 graden draait waardoor het mesje constant in contact is met je huid en je dus minder bewegingen maakt en zo nog meer kan focussen op de afwerking.

De iconische stache van landgenoot Average Rob

Philips OneBlade tip: De OneBlade 360 heeft één trimkam met 5 verschillende verstellingen, kies dus de gepaste verstelling voor de stijl en lengte van de snor die jij wenst.


De Philips OneBlade 360 verzekert een gemakkelijke en comfortabele scheerbeurt voor zowel gezicht als lichaam. Het huidbeschermingssysteem klik je gemakkelijk vast en zorgt voor een extra laag bescherming op gevoelige gebieden van het lichaam.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Het innovatieve dubbelzijdige, 360 mes kan in alle richtingen buigen en past zich aan de contouren van uw gezicht aan.
  • De OneBlade is volledig waterdicht en is dus gemakkelijk schoon te maken: gewoon onder de kraan afspoelen.
  • Elk mesje gaat 4 maanden mee.
  • Batterijleven van 60 min.

Philips OneBlade 360 is verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €59,99 via philips.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum