Streetstyle: 4 baardtrends gespot tijdens Men's Fashionweek

door ENFNTS TERRIBLES voor Philips OneBlade

Baarden zijn nooit "out of style". Ieder seizoen zijn er een aantal trends die de (mode)weken overnemen en de toon zetten voor de rest van het seizoen. Philips OneBlade stuurde ENFNTS TERRIBLES op pad tijdens Men's Fashionweek in Milaan en Parijs om de meest opvallende baarden en staches in beeld te brengen.

1/ De korte boxed baard

De five-o-'clock shadow maakt plaats voor de boxed beard. Een universele stijl die past bij elke gezichtsvorm. De baard is kort maar vol en heeft net dat tikkeltje meer dan de stoppelbaard. De randen en edges zijn perfect bepaald waardoor de kaaklijn netjes wordt afgelijnd.

Philips OneBlade tip: Gebruik het trim opzetstuk van 5 mm voor deze look en werk de kaaklijn af met het dubbelzijdige mesje.

2/ De rechte Garibaldi

Deze stoere, volle baard ziet er nonchalanter uit dan hij is. Deze stijl vraagt namelijk heel wat geduld en de juiste tools. De Garibaldi baard is breed en vol en verbonden met de snor. Dit seizoen zien we een rechte onderkant die het gezicht een sterke uitstraling geeft. De snor wordt bijgewerkt, de baardgroei 'vrij' gelaten en enkel onderaan recht afgesneden.

Philips OneBlade tip: Gebruik het dubbelzijdige mesje om de snor in vorm te houden. Verzorg je baard (en huid!) goed om je baardgroei te stimuleren.

3/ De 'stache'

Net als modetrends herhalen ook baardstijlen en -trends zich. Dit seizoen steekt de originele moustache opnieuw de kop op. Deze trend zorgt voor een modieuze toets in het gezicht. De snor volgt de lijn van de bovenlip, is symmetrisch en hoekig.

Philips OneBlade tip: Kies het gepaste trim opzetstuk voor de stijl en lengte van de snor die jij verkiest. Werk je de snor graag strak af? Gebruik dan het dubbelzijdige scheermesje.

4/ De goatee aka de sik

Deze baardstijl is subtiel en sexy. De goatee is de baardstijl waarbij de kin het focuspunt is. Dit kan gaan van een sikbaard, een pluk langer haar rond de kin en kortere lokken langs de rest van de kaak, tot een chin goatee waarmee er alleen haar zit op de kin (en soms de bovenlip).

Philips OneBlade tip: Ga voor het trim opzetstuk dat past bij de lengte die jij verkiest. Werk je het graag strak af? Gebruik dan het dubbelzijdige scheermesje voor de cleanest cut.

Over Philips OneBlade:

De Philips OneBlade verzekert een gemakkelijke en comfortabele scheerbeurt voor zowel gezicht als lichaam. Het huidbeschermingssysteem klik je gemakkelijk vast en zorgt voor een extra laag bescherming op gevoelige gebieden van het lichaam.

Alle voordelen op een rijtje:

-Nat en droog gebruik.

-4 stoppelkammen voor diverse stijlen zoals een 5 'o clock shadow, een strak resultaat of stoppelbaard én 1 lichaamskam.

-Een dubbelzijdig mesje (met beschermingslaag) waarmee je strakke lijnen in alle richtingen kan creëren.

-Elk mesje gaat 4 maanden mee.

-Batterijleven van 60 min.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum