Tip voor Valentijn: een boodschap uit volle borst

Mannen hechten enorm veel waarde aan de mening van hun partner. 61% van Belgische mannen* geeft aan dat hun stylingkeuzes worden beïnvloed door hun partner tegenover wat ze zien bij celebrities die ze bewonderen (35%). (Take that Cristiano ;)) Tijd om iets terug te doen en die geliefden te verrassen met een liefdesboodschap, uit volle borst! En die volle borst, dat nemen ze bij Philips letterlijk en figuurlijk. Voor valentijn lanceert Philips OneBlade: #sayitwithyourchest.

Verras je lover en scheer hun naam, troetelnaam, een liefdeskreet of hartje in je borsthaar. Gegarandeerd de meest originele en geapprecieerde attentie voor Valentijn.

De innovatieve OneBlade 360 volgt de contouren van je gezicht en kaaklijn. En dankzij het speciale opzetstukje voor je lichaam krijgt ook je borstkas de meest efficiënte trim- en scheerbeurt, zelfs op de lastigste plekken.​ Dankzij het dubbelzijdige mesje beweeg je in elke richting en creëer je zelf strakke lijnen om je baby, honey of sjoeke te verrassen. Wist je trouwens dat Belgische mannen veel meer scheren dan enkel hun gezichtshaar? Ze scheren of trimmen ook hun oksels (71%), geslachtsdelen (60%) en borstkas (49%). En dat laatste cijfer schiet misschien wel de lucht in op 14 februari.

Tip van de expert: "Teken eerst de naam of de vorm op je borstkas uit, zo eindig je niet met 'Muf' ipv. 'Muffin'. Verder spreekt de OneBlade shaving tool voor zich, het is mega handig en volgt de contouren van je lichaam waardoor het echt vlot werkt. Gebruik eventueel een kleur om de vorm extra in de verf te zetten." zegt Sanne Schoofs, face painter & hair sculptor.


Philips OneBlade 360 is verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van €59,99 via philips.be.

*Onderzoek uitgevoerd bij 501 Belgische mannen door Finer Weston Juli/Aug 22 - foutmarge +/- 1.8


Concept & PR: oSérieux! ​
Creative direction: ENFNTS TERRIBLES Studio
Photography: Sloan Laurits
HMU: Sanne Schoofs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Philips Personal Health Benelux

Over Koninklijke Philips N.V. 

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum